Heienlangdonk 30, 4824 ED Breda,    Bel   +31(0)6 31 69 11 32

Loopbaancoaching voor professionals - Ontdek & Realiseer je Droombaan

  • Loop je compleet vast met jezelf in je werk?
  • Werk je keihard en krijg je er maar weinig plezier en voldoening voor terug?
  • Begin je aan de 2e helft van je loopbaan of zit je er middenin?

De signalen die je wijzen op een broodbaan 

In een broodbaan kies je voor het vasthouden van wat je hebt. Je blijft in je comfortzone. Je werkt heel hard voor weinig en dan bedoel ik niet alleen geld. Het werk kost je meer energie dan dat het oplevert. Je ervaart maar bitter weinig plezier en voldoening van je werk.

Blijf je te lang vastklampen aan je broodbaan dan kun je ervan overtuigd raken dat je verkeerde keuzes hebt gemaakt in je loopbaan.

Het kan goed zijn dat je al langere tijd fysieke klachten ervaart maar deze negeer je. Als je blijft zitten waar je zit, kom je geheid terecht in een burnout of bore out.

Maaike de Bruijn, zacht werken en loopbaancoachZo wil je toch niet richting je pensioen? (De vraag is zelfs of je dat op deze manier wel haalt.)

Besef dat het mogelijk is je droombaan te realiseren.  Een droombaan is werk dat je plezier en voldoening brengt en waarbij je je talent volledig benut. Ontdek dat zacht werken je veel meer oplevert dan hard werken.

Belangrijke keuzes wil je echter wel overwogen nemen. Dus, hoe ontdek je je droombaan en hoe realiseer je die?

Ik, Maaike de Bruijn, kan je hierbij helpen. Ontdek wat je écht graag wilt in werk en realiseer je droombaan. Daarbij coach ik je op zacht werken en help ik je je eigenheid te ontdekken, dit te vertalen in werk en dit met zelfvertrouwen over te brengen aan anderen.

Klinkt goed? Vraag dan direct een Ontdekgesprek met mij aan. Dan maken we kennis, bespreken we waar je in vastloopt en hoe ik je kan helpen minder broodbaan en meer droombaan te realiseren in je leven.

blij zijn met je werk

Ik heb me bevrijd uit mijn broodbaan en realiseerde mijn droombaan

Ik ken de situatie maar al te goed. Ik was in de 30. De organisatie en inhoud van mijn werk ontwikkelde zich. Ik ging er in mee maar werd steeds ongelukkiger. Het ging een kant op die niet (meer) bij mij paste maar dit ontdekte ik pas veel later. Ik deed werk dat me meer spanning opleverde dan energie. Ook al kreeg ik waardering voor de dingen die ik deed en had ik leuke collega’s. Ik haalde totaal geen voldoening meer uit mijn werk. Deze fase ging gepaard met nachten piekeren, klotsende oksels en met tegenzin naar het werk. Toch bleef ik lange tijd volharden. Mijn droombaan werd mijn broodbaan. Uiteindelijk heb ik actie ondernomen omdat ik ging beseffen dat ik het met dit werk absoluut niet ging volhouden tot aan mijn pensioen. Ik ging voor minder broodbaan en meer droombaan. En nu werk ik al weer jaren met plezier & voldoening.

Ik help je graag zo’n vervelende periode te voorkomen. Dus:

  • Wil jij ontdekken hoe jouw droombaan eruit ziet en deze realiseren?
  • Wil jij minder broodbaan en meer droombaan? Of je nu werkzaam bent als zzp, in loondienst werkt of hybride werkt, het kan. Lees de ervaring van mijn klanten. 

Klik op de button voor meer informatie over mijn Coach Programma’s.