Heienlangdonk 30, 4824 ED Breda,    Bel   +31(0)6 31 69 11 32

Gratis videotraining voor als je zzp onderneemt naast je baan.

Ja, ik wil de -gratis- videotraining ontvangen
dit veld niet invullen s.v.p.
Ja, ik wil het eerste hoofdstuk van je boek lezen
dit veld niet invullen s.v.p.

Visualiseer het werk van je dromen

Vul je gegevens in en je ontvangt de link naar de visualisatie direct in je mailbox.
Duur van de visualisatie 14,5 minuten. 

visualiseer het werk van je dromen loopbaan coachingDeze visualisatie beluister je op een plek waar je niet gestoord wordt. Zet apparaten die je kunnen storen even uit of op stil.

Gun jezelf een half uur tijd en ruimte. Om deze visualisatie te beluisteren en daarna je aantekeningen te maken. Zorg daarom dat pen en papier alvast klaar liggen zodat je direct na afloop je aantekeningen kunt maken.

Wat je ook kunt doen is een paar tijdschriften klaar leggen. Dan kun je na de visualisatie plaatjes en teksten, die jou herinneren aan je droom of aan een aspect ervan, uitknippen en op een A4 plakken. Zo creëer je je moodboard over het werk waar je van droomt. Hang dit vervolgens op een plek waar je regelmatig langskomt.

Tip: je kunt deze visualisatie zo vaak beluisteren als je wilt. Doe dit bijvoorbeeld 1 x per jaar. Met hulp van deze visualisatie zet je een magisch proces in gang; het manifesteren van het werk waar je van droomt.

Veel plezier!

Ja, stuur mij de visualisatie "Het werk van mijn dromen"
dit veld niet invullen s.v.p.

Inschrijven voor de droombaannieuwsbrief

Voordeeltjes, exclusieve tips en persoonlijk nieuws voor mijn volgers.  Verschijnt eens per 3 weken.

Ja, ik meld me aan voor de droombaan nieuwsbrief
dit veld niet invullen s.v.p.

Aukje

 Ik krijg nog regelmatig mails van je waar handige tools en tips in staan waar ik nog zeker wat aan heb.

Anita

Jouw nieuwsbrieven zijn altijd zo positief en inspirerend! Ik steek er altijd weer iets van op, soms is het herkenbaar, soms om te onthouden, soms om iets mee te doen al is het niet op werkgebied. Altijd zit er voor mij wel iets in, wat ik er uit kan halen.

Ontwikkelscan zzp

Er komt zoveel kijken bij het ondernemerschap dat je vaak niet goed weet waar je het beste mee kunt beginnen. Dit kan je van tijd tot tijd zelfs overweldigen. Waarschijnlijk doe je dan ook heel veel tegelijk. Met als gevolg dat het gewenste resultaat uitblijft.

Waar begin je -om de groei die je ambieert- werkelijk door te maken? Hoe pak je het slim aan zonder jezelf voorbij te rennen? Want voor je het weet is ondernemen keihard werken in een broodbaan. En dat wilde je juist niet (meer)!

Deze zzp ontwikkelscan helpt je direct focus te bepalen.

Vraag de ontwikkelscan direct aan door het formulier in te vullen.

Ja, mail mij die zzp scan met business opportunities
dit veld niet invullen s.v.p.

Ontdekgesprek

Persoonlijke kennismaking en je vraag, droom of dilemma aan mij voorleggen. Ontdekken of ik jou verder kan helpen. Een ontdekgesprek is gratis en kan face-to-face, telefonisch of via beeldbellen plaatsvinden.

Maaike de Bruijn - Loopbaanadviseur en zacht werken coach