Heienlangdonk 30, 4824 ED Breda,    Bel   +31(0)6 31 69 11 32

Droom in actie en realiseer je droombaan

Als jij erin gelooft en het voor je kunt zien, dan is het mogelijk jouw droombaan te realiseren.

Ik help je je droombaan te realiseren

Dit bord heb ik bedacht en ontwikkeld en is een ondersteunend middel, waarvan de mensen met wie ik werk hun eigen exemplaar ontvangen. Het bord is ook 'los' te koop en via deze pagina te bestellen. Het is een prachtig vormgegeven hulpmiddel om in te zetten tijdens je werkende leven om te bereiken wat jij wilt.

Het is de bedoeling dat je het bord bewerkt met jouw droom en acties om zo de zeven stappen op weg naar je droombaan concreet te maken.

Om dit mogelijk te maken is het bord magnetisch en is het tevens een whiteboard. Door je bord op te hangen of te zetten op een plek waar je het dagelijks kunt bekijken en bewerken, sta je iedere dag in verbinding met wat jij wilt in je werk. Dit draagt bij aan je positieve manifestatie-energie.

Of je nu in loondienst bent, werkzaam bent als ondernemer of hybride werkt, je kunt wat jij wilt realiseren in je werk verwerken op het droom-in-actie bord.

Aanschaffen

Degene die mijn hulp inschakelt als loopbaancoach ontvangt een eigen exemplaar van het droom-in-actie bord. Maar het bord is dus ook los te koop via deze pagina.

Aanschafprijs droom-in-actie bord inclusief bezorgkosten en materiaal om er direct mee aan de slag te gaan € 197,-.

Zo kun je met mijn boek in de hand en je eigen droom-in-actie bord de zeven stappen zetten om jouw droombaan te realiseren.

Direct aan de slag

Het bord heeft een afmeting van 80 x 60 cm en is dus magnetisch en een whiteboard.

Je krijgt er een goodiebag bij met daarin items om direct met je droombaan aan de slag te gaan.

Items als mijn boek 'Realiseer je droombaan in 7 stappen', een whiteboardstift, magneetjes, sticky notes en een verrassing. Het ophangmateriaal wordt ook meegeleverd. Het bord kan je thuis of op je werk laten bezorgen.

Ervaring van een klant

Marijke Hoekstra, die het droom-in-actie bord voor zichzelf kocht, deelde op social media dit bericht met een foto van haar bewerkte bord.

'Mijn moodboard en actiebord. Ingevuld en al. Wat een fun om mee bezig te zijn en bovenal: wat een inzichten! Waar ik trots op ben, wat ik bereikt heb en waar ik aandacht aan wil geven. Werkt erg motiverend.

Ik heb het bord ook boven mijn werkplek gehangen, middenin de woonkamer. En iedereen wil er op kijken, zo uitnodigend is het. Ik kan het bord aan iedereen aanraden.’

Vang je droom op het moodboard en zet je acties uit om die droombaan te realiseren.

Bestel nu je droom-in-actie bord en je hebt het binnen enkele werkdagen in huis

Droom-in-actie bord - Hulpmiddel bij het realiseren van je droombaan