Heienlangdonk 30, 4824 ED Breda,    Bel   +31(0)6 31 69 11 32

Realiseer je droombaan naast je baan in loondienst

Individuele businesstraining en coaching speciaal voor de parttime zzp ondernemer. Ben jij een professional die onderneemt naast haar baan in loondienst? Realiseer je droombaan via het ondernemerschap. Het kan! Persoonlijke begeleiding bij het professioneel opzetten en runnen van je eigen bedrijf.

hartje_met_handen

 • De droombusinesstraining is speciaal gericht op zelfstandig ondernemende professionals die ook een (brood-)baan in loondienst ernaast hebben.
 • Professionals die hun droombaan willen uitvoeren binnen een gezonde werk-werk-privé balans.
 • Professionals die een transitie doormaken van werknemer naar ondernemer;
 • Professionals die worstelen met het tijdsaspect en die ook graag willen werken AAN de eigen praktijk.
 • Dienstverleners die focus en structuur ambiëren in het ondernemen. De juiste dingen doen die bij jou als persoon passen en die werken voor jouw bedrijf. Daarmee je energie managen en als ondernemer met je bedrijf groeien.
 • zzp'ers die ervan dromen op termijn misschien wel te stoppen met de  (brood-) baan in loondienst.

Het resultaat van de training & coaching binnen 1 jaar

 1. Je werkt zacht in en aan je bedrijf. Werken met plezier en -voldoening, dromen realiseren en een gezonde werk-werk-privé balans.
 2. Je werkt met droomklanten. Klanten waarbij jij je talent volledig kunt inzetten en die je daarmee ontzettend goed helpt.
 3. Je bent zichtbaar met je bedrijf en realiseert je droomomzet. Je weet wat je wilt verdienen en er is focus, structuur en een concreet marketingplan waarmee je dit realiseert.
 4. Je biedt programma's en trajecten waarmee je je klanten van probleem naar oplossing begeleidt. Geen uurtje-factuurtje geneuzel. Er zit een logische opbouw in de diensten die je te bieden hebt. Van gratis naar VIP. Je hebt het staan en biedt het aan.
 5. Je realiseert je droom business. Je realiseert je droombaan via het zelfstandig ondernemerschap en maakt de ontwikkelstap die jij ambieert. Je transformeert van werknemer naar succesvol ondernemer die haar droombaan via haar eigen bedrijf invult. Misschien kun je op termijn wel stoppen met die (brood-)baan in loondienst!

Je investering

Totaalpakket training, coaching en alle extra's € 1.950,- ex. 21% btw en minimaal 1 dagdeel liefst 1 dag per week besteden om te werken AAN je ondernemerschap en je droom business.

Lees hier resultaten en klantervaring van deelnemers aan de businesstraining Groei in jouw droom business. 

Opzet van de training

Je krijgt videotraining. Lessen die jij kunt volgen waar en wanneer en hoe vaak je maar wilt. Alle materialen mag je behouden. De training is volledig online. Na een les ga jij aan de slag met de uitdagingen die ik je geef om het e.e.a. concreet te maken in jouw bedrijf. En je schakelt eenvoudig mijn persoonlijke coaching in door een consult met mij te plannen.

Het is dus zeker niet enkel consumeren maar gelijk - stapje voor stapje- in de praktijk brengen en daar hulp bij kunnen inschakelen. Door ervaring op te doen met het geleerde in de praktijk, ontwikkel je jezelf direct als ondernemer. Je ervaart vooruitgang en dat motiveert tot meer.

Mijn persoonlijke online coaching schakel je gedurende 1 jaar onbeperkt eenvoudig in door een consult met me in te plannen (via planningstool kan jij rechtstreeks in mijn agenda een consult plannen).

Aan het begin van je traject hebben we een uitgebreide intake waarin we je beoogde stip op de horizon en je coachbehoefte bespreken. Dit helpt jou en mij om jouw ontwikkeling en dat van je onderneming te monitoren.

Ik help je persoonlijk bij al je vragen en overwegingen. Ik help concreet en maak groeistappen behapbaar voor je. We sparren over je businesskansen en wat je eerstvolgende stap kan zijn. Hierdoor ervaar je vooruitgang een nooit stagnatie. Ik zal je ook coachen op die vooruitgang.

 • Module Zacht Werken in & aan je business. Ploeteren is er voor jou niet meer bij. Jij kiest waar je je tijd aan besteedt en welke droom jij wilt waarmaken.
 • Module jij & je droom business. Heroriëntatie op jezelf en richting geven aan je groei als ondernemer.
 • Module droomklant. Voor wie met welk probleem precies ben jij dé oplossing?
 • Module zzp marketing. Van je laten zien & horen op een manier die bij jouw drijfveren past.
 • Module diensten en jouw waarde. Van gratis naar VIP en daar zit een logische opbouw in. Je hebt het staan  en biedt het aan. Je durft waarde te vragen. Jij bent van onderscheidende waarde. Gevoel bij je droomomzet en uitwerking van je marketingplan om het te realiseren.
 • Bonuswebinars ingaande op actualiteit. Je loopbaan lang heb je toegang tot de online leeromgeving. Deze zal ik blijvend actualiseren en aanvullen met bonussen.

Praktisch

 • Planning van de coachconsulten doe jij rechtstreeks in mijn agenda via een planningstool. Mijn online coaching is gedurende 1 jaar onbeperkt door jou in te schakelen. Ik zal met je sparren en je concreet verder helpen en ondersteunen om de concrete vertaling te maken naar jouw business.
 • Coaching bij je transitie van werknemer naar ondernemer.
 • Je krijgt concrete en praktische handvatten om het geleerde direct toe te kunnen passen in jouw praktijk. De training stimuleert je te werken vanuit je hart en thema's worden visueel en voelbaar voor je door mijn manier van werken.
 • Trainingsvideo's / videolessen Video's die je keer op keer kunt beluisteren (ook onderweg!) en bekijken. Je mag ze behouden.
 • Handouts, werkboeken met uitdagingen, scripts, invuloefeningen om mee aan de slag te gaan en handige formats om in te vullen.
 • Begeleiding is 1-op-1 dus maximale aandacht voor jou en jouw bedrijf.

Dit krijg je ook!

Je leert tijdens deze businesstraining zacht te werken in en aan je droom business zodat ploeteren er voor jou niet meer bij is. Je ontvangt de complete online zacht werken training t.w.v. 797,00 euro.

Het zijn 9 online modules die je het Zachte Werken leren ontdekken. Alle materialen krijg je in je bezit en daarom kun je jaar in jaar uit jezelf hierin verder ontwikkelen. Hard Werken is er voor jou niet meer bij!

Ook het boek 'Een zaak van zacht werken' ontvang je.

Droom in actie en realiseer je droom business. Je ontvangt mijn boek 'Realiseer je droombaan in 7 stappen' en je eigen droom-in-actie-bord. Ondersteunende praktische hulpmiddelen waardoor je verbinding maakt met je droom, zicht houdt op bijbehorende acties en regie hebt in je loopbaan als zzp'er. Bord t.w.v. 197,00 euro.

Meer informatie over de modules

Module Zacht Werken in en aan je business

-Inclusief de complete online training Zacht Werken, 9 modules in eigen tempo te volgen-

In deze module leer je:

 • Het verschil tussen hard en zacht werken. De meerwaarde van zacht werken. Wat zacht werken voor jou is.
 • Leren van je klanten.
 • Werken vanuit flow.
 • Werk-privé balans.
 • Creatieve tijd en uitvoeringstijd.
 • Tijd maken.
 • Werk maken van je dromen.
 • Werkplek die bij jou past.
 • Wat zelf doen en wat uitbesteden?

Meer informatie over de modules, klik op deze linkfoto Maaike d Bruijn

De coach en trainer

Ik ben Maaike de Bruijn en oprichter van eenmanszaak Bewust Zijn in Wording. Ik help professionals hun droombaan te ontdekken & realiseren. Ik help hybride werkers om de droombaan via het zelfstandig ondernemerschap te realiseren.

Zelf heb ik 4 jaar hybride gewerkt en toen heb ik mijn baan in loondienst opgezegd om fulltime te ondernemen. In die 4 jaar heb ik mijn onderneming professioneel opgezet. Ik heb mijn droombaan via het ondernemerschap gerealiseerd en werk met ontzettend veel plezier.

Inmiddels heb ik het boek 'Realiseer je droombaan in 7 stappen' geschreven en uitgebracht. En ik heb het droom-in-actie bord bedacht en ontwikkeld. Van beiden ontvang je een eigen exemplaar als je met mij werkt.

Natuurlijk heb ik ook mijn uitdagingen en ben ik gegroeid door fouten te maken, risico’s te nemen en te experimenteren. Ik vertel daar ook over en geef er voorbeelden van om jou te helpen bij jouw transitie van werknemer naar ondernemer.

In de rol van erkende loopbaan- en zacht werken coach en zzp trainer komen mijn kennis, kunde en affiniteit voor werk en ondernemen krachtig samen. Ik ben een ervaren adviseur in de Human Resources en heb sterke affiniteit met (personal) zzp marketing en bedrijfsvoering. Ik deel mijn competenties en enthousiasme graag met jou zodat jij hier profijt van hebt voor jouw business. Zodat jij met plezier kunt ondernemen en doen waar jij goed in bent. Dat je maar veel mensen mag helpen!

Wat is je investering?

De businesstraining vraagt van jou een investering in tijd. Gemiddeld ben je met dit traject minimaal 1 dagdeel tot 1 dag per week aan de slag. Het is werken aan je ontwikkeling als zzp'er en werken aan je business. Dus de resultaten zijn direct merkbaar en voelbaar.

Qua geldinvestering vraagt dit complete jaarprogramma € 1.950,- van je, exclusief 21% btw.

Investeer je zelf?

De btw van 21% krijg je terug via de omzetbelasting. Vraag ook bij de fiscus of je belastingadviseur na of je deze businesstraining kunt opvoeren bij de belasting; als ontwikkelkosten of bedrijfskosten. Meestal kan dat. Dan krijg je sowieso een fiks gedeelte via de fiscus weer terug.

Investeert je werkgever?

Misschien wordt of ben je boventallig en kan je begeleiding gefaciliteerd krijgen om van werk naar werk te komen. Je werkgever kan deze kosten opvoeren bij de fiscus. Veel werkgevers hebben een ontwikkelbudget of reorganisatiebudget waarmee ze dit soort trajecten faciliteren voor hun werknemers. Of dit op jou van toepassing is, kun je het beste navragen bij je manager of bij de afdeling Personeelszaken/P&O/HR van je werkgever.

Interesse? Vraag direct een ontdekgesprek aan.

Wil jij groeien in jouw eigen droom business en meer droombaan realiseren? Als je interesse hebt in deze business training kunnen we -voordat je je definitief aanmeld- persoonlijk kennis maken. Daarvoor plan ik met jou een ontdekgesprek in. In dat gesprek toetsen we of deze training voor jou geschikt is en welke ontwikkeling jij wilt doormaken in een jaar. Vraag direct je ontdekgesprek aan als je serieuze interesse hebt. 

Ervaring van klanten

PS: Weet je dat ondernemers die in zichzelf investeren en werken aan hun business (en dus niet alleen in) het meeste uit zichzelf en hun onderneming halen en bereiken wat ze willen?

logo bewust zijn in wording