Heienlangdonk 30, 4824 ED Breda,    Bel   +31(0)6 31 69 11 32

Wil jij je droombaan ontdekken en realiseren via je droom zzp business? Dat kan!

Herken je dit?

Je hebt een eigen praktijk of je bent starter. Al dan niet combineer je het zzp schap met een baan in loondienst. Je ontdekt of beseft dat goed zijn in je vak niet automatisch betekent dat je bedrijf dan ook gesmeerd loopt. Daar moet je wat voor doen. Maar hoe krijg je dat voor elkaar?

Hoe kun jij je onderscheiden van die duizenden andere zzp’ers die werkzaam zijn in jouw vakgebied? Je wilt mensen helpen met waar jij goed in bent. Je hebt super waardevolle hulp te bieden maar je vind het erg lastig om dit over te brengen en kenbaar te maken bij je doelgroep met als gevolg dat je ze onvoldoende aantrekt.

Je vraagt je af;

  • Wie zit op mij te wachten?
  • Wie wil door mij geholpen worden en waarom juist door mij en niet door één van de andere duizenden coaches en therapeuten?
  • Is het wel interessant en waardevol wat ik te bieden heb?

Waar wil jij op gevraagd en ingezet worden en je geld mee verdienen? 

Liever dit?

Volop werken met klanten waar je het allerliefste mee werkt, jouw droomklanten. Je droombaan zelf vormgeven. Van je laten horen en zien op een manier die bij jou past. Zichtbaar en vindbaar zijn voor je klanten.

Je biedt diensten en producten die je onderscheiden van andere zzp’ers en waardoor jouw droomklanten specifiek door jou geholpen willen worden. Je hebt voldoening van je werk, bent ontzettend creatief, werkt zacht en genereert een inkomen waar je blij van wordt.

Ik, Maaike de Bruijn, kan je helpen. Ontdek wat je écht graag wilt in werk en realiseer je droom business. Daarbij coach ik je op zacht werken en help ik je je eigenheid te ontdekken. Ik help je dit te vertalen in business en dit met zelfvertrouwen over te brengen aan anderen. Zodat je veel droomklanten op je pad krijgt die door jou geholpen willen worden en daar ook voor willen betalen.

Voor jezelf beginnen
profielfoto Maaike

Wie ben ik?

Ik ben Maaike de Bruijn en het eerste lustrum als ondernemer heb ik inmiddels gevierd. Ik ben veel ervaring rijker. Investeren in mijn ontwikkeling en in mijn business doe ik graag. Natuurlijk heb ik ook mijn uitdagingen en ben ik gegroeid door fouten te maken, risico’s te nemen en te experimenteren.  Door training en werkervaring hebben mijn business en ik flink kunnen groeien.

In de rol van trainer en coach komen mijn kennis, kunde en affiniteit voor werk, krachtig samen. Ik ben ervaren HR-adviseur, erkende loopbaan – en zacht werken coach en heb sterke affiniteit met (personal) marketing en bedrijfsvoering. Ik deel mijn competenties en enthousiasme graag met jou zodat jij hier profijt van hebt voor jouw business. Zodat jij met plezier kunt ondernemen en mag doen waar jij goed in bent.

Het succes en het plezier van het ondernemen zit in de droom die missie wordt en zich manifesteert. Het is magisch als het gebeurt. Ik leer je hoe je dit voor elkaar krijgt. Hoe jij jouw droom business kunt vormgeven zodat jij gevraagd, ingezet én betaald wordt voor dat wat jij het allerliefst doet in je werk.

Wil jij ook een droom business? Vraag dan direct een ontdekgesprek met mij aan. Dan maken we persoonlijk kennis en onderzoeken we waar voor jou de uitdaging in zit en wat jij nodig hebt om de juiste groeistappen te maken.