Heienlangdonk 30, 4824 ED Breda,    Bel   +31(0)6 31 69 11 32

Bestel via deze pagina het boek: Realiseer je droombaan in 7 stappen

Als jij erin gelooft en het voor je kunt zien, dan is het mogelijk jouw droombaan te realiseren.

Voor je het weet, is er weer een dag, week, maand of jaar voorbij waarin je keihard hebt gewerkt en er steeds minder plezier in lijkt te hebben. Het werk kost je steeds meer energie. Je weet niet hoe lang je dit zo nog volhoudt. 

Herkenbaar? Dan is dit boek voor jou bedoeld. In zeven stappen realiseer jij jouw droombaan. De 7 stappen zijn geschikt voor zowel de professional in loondienst, de zzp'er als de hybride werker. 

In jouw droombaan doe jij het werk waar je goed in bent en waar je plezier in hebt en krijg je voldoening van je werk. Het levert je energie op. 

Het boek is via deze pagina direct te bestellen en af te rekenen. Je ontvangt het boek binnen enkele werkdagen op het door jou opgegeven adres. Boekprijs is € 22,50 totaal dus ook inclusief bezorgkosten.

cover boek realiseer je droombaan in 7 stappen

Ben jij een hardwerkende professional en wil je graag wat anders anders in je werk, maar weet je niet goed hoe je dit bereikt?

Dit boek gaat jou helpen je droombaan te realiseren. Je kunt zoveel meer bereiken dan je nu misschien denkt. Het gaat er vooral om dat jij erin gelooft en het voor je kunt zien, want dan wordt het mogelijk. 

Bij alle 7 stappen op weg naar je droombaan heb ik uitdagingen (oefeningen) opgenomen om je te helpen de stappen concreet te maken. Zo realiseer jij stap voor stap jouw droombaan. 

Het zou toch geweldig zijn als je voor 100% wordt gevraagd voor het werk dat jij het allerliefst doet en daarmee je inkomen verdient? 

Als dat zich manifesteert, dan heb jij je droombaan te pakken.

Gratis bonus voor de lezers: droomwerkboek!

Speciaal en exclusief voor de lezers van mijn boek heb ik alle uitdagingen, waarmee je de 7 stappen concreet maakt voor jouw situatie, digitaal klaarstaan. Zo kan je direct aan de slag met het realiseren van je droombaan.

Bestel via onderstaande knop het boek voor € 22,50 (totaal inclusief btw en bezorgkosten) en realiseer je droombaan in 7 stappen.

foto Maaike d Bruijn

Over Maaike de Bruijn

Maaike de Bruijn van Bewust Zijn in Wording in Breda is werkzaam als erkende loopbaanprofessional en zacht werken coach. 

Waarom ik dit boek heb geschreven

Ik heb dit boek geschreven omdat ik precies weet hoe een broodbaan voelt, en zo’n baan gun ik niemand. Door zelf de stappen te zetten die ik in dit boek beschrijf, heb ik mijzelf bevrijd van wat mijn broodbaan was geworden en heb ik mijn droombaan gerealiseerd. De stappen zijn geen toverformule, maar praktische handreikingen die hun succes hebben bewezen in de praktijk. Niet alleen bij mij, maar ook bij de mensen die ik hierbij mag helpen als loopbaanprofessional.

Ik ontmoet als ondernemende, erkende loopbaanprofessional, zacht werken coach en adviseur in de Human Resources dagelijks hardwerkende professionals. Ik coach en help deze professionals bij het ontdekken én het realiseren van hun droombaan. Professionals die in loondienst zijn, zzp’ers en professionals die dit combineren oftewel hybride werken.

Wat lezers van het boek vinden

Dit zegt Brenda van Nieuwkerk, herstelcoach en voormalig klant van mij over het boek:

"Je wordt wakker geschud om in actie te komen en ook écht die droombaan te realiseren".

Dit zegt Ellen de Lange-Ros, businesscoach, auteur en bedenker van zacht werken over mijn boek:

"Dit is een boek dat je inspireert en aan de slag laat gaan op een constructieve manier".